hblogo.jpg (10265 bytes)
Fanclub 
fanclubblad Bub'n Xpres
Redactie-leden :
  *  Gaby Vreuls
   Redactie-adres: !
  Schovenlaan  56
  6225 JS Maastricht 
  043-3623526 
 
Klik hier voor aanmelden Hub'n Bub'n Fanclub
Verder mee werken mee:
  * They Vreuls 
  * Daan Smit
  * Email:              
             daansmit@hubnbubn.nl
             tvreuls@ziggo.nl

 

► AlpenTour 2016, enter voor het printen aanmeldings formulier ◄

 

De Hub'n Bub'n Puzzel Pagina

Music House Daan Smit

Geboortkaartjes

puz_logo.jpg (17369 bytes)

Piet en Tiny 60 jaar getrouwd !!

 
Het bestaat nog altijd !! 60 jaar getrouwd !!.
Onze superfans Piet en Tiny Frissen hebben deze mijlpaal gehaald. Al jaren trouwe fans van de Hub'n Bub'n en na vele Hub'n Bub'n Oostenrijk reizen verdienen zij een groot feest !. Piet en Tiny namens alle Hub'n Bub'n en  fans: van harte proficiat!!
 
 
 
 
 
        

De Hub'n Bub'n mogen zich verheugen op een meer als 300 leden grote zeer actieve fanclub. Vier maal per jaar ontvangen de leden het fanclub blad "Bub'n Xpres" en hebben hierdoor voordeel inzake speciale toegansprijzen, kortingen op CD's, T shirts, cap's ect.
Onze Fanclub van de Hub'n Bub'n blijft groeien, en daar zijn we trots op !!
 
Lidmaatschap & lidmaatschap-pas:
Deze pas is belangrijk i.v.m. kortingen op o.a.promotie artikelen en entree gelden. Voor de contributie hoeft U het niet te laten: voor čuro 7.50 (per persoon, per jaar) over te maken op SNS rek.nr.: 86.68.64.733 o.v.v. "contributie 200?"  bent U de M/V.
4 x per jaar zult U dan het Fanclubblad gratis ontvangen !!  Wilt U lid worden:"MEEL" ons dan even op onderstaand Email-adres:
 
Wilt U graag een artikel schrijven voor ons aller fanclubblad ???, dat is fantastisch.  Ook als U een artikel of een foto op onze homepage wilt plaatsen kan dat ook.
Copie voor de volgende Bub’n Xprs graag voor de eerste van het kwartaal inleveren op het redactie-adres of per Email aan onze Webmaster Daan Smit: webmaster@hubnbubn.nl
 
Fanclub shop …………………….
In onze Fanclub shop te verkrijgen : Verzamel CD van de Grand Prix in Meran, Singel CD, MC’s, T-shirts, Sweatshirts, Bodywarmers,Caps, Pennen,Party-lights, Sleutelhangers, Hoeby Boeby.
Voor U als fan, 10 % korting op al deze artikelen !
Contributie !
Naar ik hoop heeft inmiddels iedereen zijn/haar nieuwe fanclub pas ontvangen ! Rest de vraag: Heeft U Uw contributie ook betaald ? Zo ja, dan is deze vraag op U niet van toepassing ! Zo nee, dan kunt U dat alsnog doen door euro 6.00 per persoon over te maken op het rekening nr. van de fanclub:  866864733
hblogo.jpg (10265 bytes)
Naar begin Terug