Benefit Concert groot succes!!
Het benefitconcert op 21 Maart is een groot succes geworden.
In een totaal uitverkochte Ambyerhoof te Amby-Maastricht hebben de ondersteunende artiesten gezorgd voor een onvergetelijke avond. Fans uit de de verre omtrek, zeer bijzonder dat er fans waren uit Friesland, Drente, Twente, Belgie Duitsland enz., hebben er een groot feest van gemaakt.
Het is duidelijk dat het doel van de avond,  geld verzamelen om de pijnlijke enorme verlies wat geleden is door de hevige brand waar enorm veel verloren is gegaan te verzachten, meer als 100% geslaagd is. Fantastisch!
 
Het hele Hub'n Bub'n Team bedankt nogmaals iedereen, van artiesten, fans, donateurs, sponsoren, fanclub t/m alle vrijwilige medewerkers enz.,die deze avond mogelijk hebben gemaakt,
ALLEMAAL VAN HARTE BEDANKT!!!
De fanclub
 
Foto reportage

 

 

 

Zaterdag 21 maart a.s. Benefit Concert te Maastricht-Amby ten behoeve van de grote brand waarbij veel verloren is gegaan van het Hub'n Bub'n instrumentarium! 
Op Zaterdag 21 Maart aanstaande wordt er een groot Benefit concert gegeven.
Hier werken vele collega artiesten en orkesten aan mee, o.a. "Wir Sind Spitze", "Wahnsinn, "Angelina", "Gino Frey", "Gerard van Gemert" en vele anderen!
 
Het wordt gehouden in de Ambyer Hoof te Amby Maastricht, aanvang 19.30 uur.
Verdere gegevens volgen zo spoedig mogelijk
 
De Fanclub
speciaal benefit email adres: benefit@hubnbubn.nl
 
 
     L1 TV reportage
BRAND TREFT HUBíN BUBíN.
Bij de grote brand op 20 november in de Beatrixhaven te Maastricht waar heel wat bedrijven vernield zijn, is ook de orkestbus met instrumenten en apparatuur van de Hub'n Bub'n in zijn geheel verloren gegaan. Veel hiervan is opgebouwd en verzameld in 25 jaar tijd, hier is niets meer van over
 
De Hub'n Bub'n zouden de Hub'n Bub'n niet zijn als er zeer snel besloten werd om de draad zo snel mogelijk weer op te pakken, met andere woorden kijken om het verloren gegaande zo snel mogelijk weer te verwerven. 
Als zoiets gebeurt 3 dagen voor een van de leukste optredens van het jaar, namelijk de "Hub'n Bub'n Fanclubdag" is dat een zware klus om er voor te zorgen dat de fanclubdag door kan gaan. 
 
Wij zullen alles op alles zetten om dit toch te laten gebeuren, aanstaande zondagmiddag om 14.00 uur zijn jullie van harte welkom op onze traditionele fanclub dag.
Wij zullen er voor zorgen om alles zo goed mogelijk te laten verlopen.
Tot zondagmiddag 23 november om 14.00 uur in Cafť de Haverput Vliegenstraat 59 te Bunde !! 
22-11-2014
Volksmuziekcentrale
HUBíN BUBíN ZWAAR GETROFFEN DOOR BRAND.
De brand die woensdagavond in industriegebied Beatrixhaven in Maastricht blijkt ook muziekgezelschap HubíBubín zwaar te hebben gedupeerd.
De Hubín Bubín, landelijk bekend vanwege hun Tiroler muziek, zagen onder meer de bandbus, een groot spandoek, hun geluidsversterkers, instrumenten, statieven, microfoons en de complete drumkit van drummer Peter Troquete in vlammen op gaan. Troquete schat de schade op minimaal 30.000 euro. "De verslagenheid is enorm", zegt hij.
Desondanks gaat de fanclubdag van morgen (14.00 uur in cafť De Haverput Bunde) gewoon door. Troquete: "We laten onze fans, van wie een aantal uit Friesland komt morgen niet in de kou staan. Daarna zien we wel."
22-11-2014
Bron: MGL
 
Cafť Ammezasie 
Help de Hub'n Bub'n uit de brand!! Hun bus met materiaal en instrumenten, alles is verbrand!! Iedereen uit Amie en omstreken kent ze!! Frank en Dave Vreuls , waren mijn buren en ik weet de Hub'n Bub'n voor deze mannen betekent! Elke donatie helpt, al maakt iedereen die dit leest 1 euro over!! Samen staan we sterk!! Wil je helpen dan lees onderstaande tekst!!
 
De fanclub van de Hub'n Bub'n vreug eur hollep. Bee de brand aafgeloupe woensdag in de beatrixhave, is de bub'n bus inclusief materiaal (drumsjtel, versjterkers etc.) volledig oetgebrand (geschatte schade 30.000 euro). Um te zorrige tot de Hub'n Bub'n hun optreijes kinne veurtzette zal de fanclub un bedraag van 1000 euro sjinke. Noe is de vraog aan uuch allemaol, um auch un donatie euver te make (klein of groet, alles is welkom). Ut totaal bedraag zalle veer oeteindelik bekind make op 1 januari 2015! 


Tot zoondag op de fanclubdaag, dee oondanks alles gewoen doorgeit.
CHAPEAU veur oos bub'n.

 •  

  Tekening gemaakt door Remon, onze gast-trompetist op onze fanclubdag. 3 dagen naar de brand

   

   

   

   

 • Hoofdpagina